TERVETULOA EMIL AALTOSEN SÄÄTIÖN APURAHOJEN VERKKOPALVELUUN

Verkkopalvelussa voit

 • HAKEA APURAHAA
  Palvelun avulla voit tehdä ja lähettää apurahahakemuksesi kokonaan sähköisesti. Apurahojen hakuaika on vuosittain 15.1.–15.2.
  Hakuohjeet


 • ANTAA TIEDOT MYÖNNETYN APURAHAN MAKSAMISEKSI
  Palvelun avulla ilmoitetaan tarvittavat tiedot apurahan maksamiseksi. Tiedot on annettava viimeistään edeltävän kuukauden 20. päivään mennessä, jotta maksu ehtii seuraavan kuukauden alun maksuerään.
  Maksuohjeet


 • LÄHETTÄÄ SELVITYKSEN HENKILÖKOHTAISEN APURAHAN KÄYTÖSTÄ
  Palvelun avulla toimitetaan apuraharaportit liitteineen. Palvelu ohjaa selvityksen tekemisessä. Lisätietoja selvityksen jättämisestä saa myös säätiön kotisivuilta.
  Selvitykset


 • LÄHETTÄÄ PROJEKTIEN VÄLI- JA LOPPURAPORTIT
  Palvelun avulla toimitetaan projektiraportit liitteineen. Palvelu ohjaa selvityksen tekemisessä. Lisätietoja selvityksen jättämisestä saa säätiön kotisivuilta.
  Selvitykset


KIRJAUTUMINEN
Verkkopalveluun tulee ensisijaisesti kirjautua henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Jos sinulla ei ole sähköisiä tunnisteita, voit kirjautua palveluun myös luomallasi käyttäjätunnuksella. Jos käytät järjestelmää ensimmäistä kertaa ja kirjaudut käyttäjätunnuksella, tulee sinun ensin rekisteröityä ja luoda itsellesi oma käyttäjätunnus ja salasana.
Huomioithan, että mikäli apuraha myönnetään, apurahan maksatuspyynnön saa tehtyä vain samoilla tunnuksilla millä apurahahakemus on tehty.

Jos olet aikaisemmin kirjautunut käyttäjätunnuksella ja käytät jatkossa pankkitunnuksia/mobiilivarmennetta, voit siirtää aikaisemmat hakemuksesi, käyttöselvityksesi ja myönnetyt apurahat vanhalta käyttäjätunnukseltasi käytettäviksesi myös pankkitunnuksilla/mobiilivarmenteella kirjauduttaessa. Kirjaudu tällöin pankkitunnuksilla/mobiilivarmenteella ja valitse palveluvalikosta ”Tietojen siirto”. Huomioithan, että sinun tulee muistaa aikaisempi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi; muutoin siirto ei onnistu.

Hakemuksia koskeviin tiedusteluihin vastataan säätiön toimistossa sähköpostitse osoitteessa apurahat@emilaaltonen.fi tai puhelimitse 03 222 0401.
Järjestelmän käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tekninen tuki: hakemustuki@datalink.fi.


Kirjaudu sisään
 
 
Luo uusi käyttäjätunnus/rekisteröidy
Salasana hukassa?
Emil Aaltosen Säätiön tietosuojaseloste